Welk dieet past bij mij?

 

Lukt het niet om af te vallen met een dieet? Misschien heb je het juiste nog niet geprobeerd. Of een dieet werkt is voor een groot deel afhankelijk van je levensstijl. Een dieet moet bij je passen. Stel jezelf daarom de vraag Welk dieet past bij mij?

 

Werken en stress

Werk je veel en onregelmatig?
Snel afvallen gaat het gemakkelijkst als je naast het diëten ook kunt sporten. Als je veel werkt, heb je daar echter de tijd niet voor. Het is wel belangrijk om je energiek te voelen. Een dieet waar je veel energie van krijgt, zoals het South Beach-dieet, zou voor jou dan ook een passend antwoord zijn op de vraag Welk dieet past bij mij?

 

 

Sporten

Sport je veel?
Als je veel sport en veel spieren opbouwt, wil je die tijdens het diëten natuurlijk niet kwijtraken. Als jij jezelf de vraag Welk dieet past bij mij? stelt, zul je erachter komen dat een eiwitrijk dieet geschikt is voor jouw levensstijl. Met een eiwitrijk dieet slank je af dankzij de verminderde calorie-inname maar behoud je, dankzij de vele proteïnen die je binnenkrijgt, je spiermassa.

 

 

Vegetariër

Ben je vegetariër?
Iedereen moet erop letten dat ie voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Vegetariërs moeten dat nog eens extra, omdat ze geen vis- en vleesproducten eten. Het kan helpen om omega-3-capsules en vitamine-B-pillen in te nemen tijdens het diëten. Ga niet voor een dieet waar je geen zuivel mag: je zou jezelf dan echt teveel beperken. Een caloriearm dieet is een geschikt antwoord voor jou op de vraag Welk dieet past bij mij?

 

 


Laatste update: 16/05/2012

Southbeachdieet.net