South Beach-dieet boek

Dieet boek
30 dagen niet goed, geld terug!

De bedenker van het South Beach-dieet , dr. Agatston, heeft een boek geschreven waarin hij uitleg geeft over het dieet en bewijzen geeft voor de werking ervan: het South Beach-dieet boek. In dit boek lees je tips en recepten die je helpen om succesvol af te vallen.

Een gezonde manier van leven
Dr. Agatston is een Amerikaanse cardioloog die veel weet van hart- en vaatziekten. Volgens hem zorgt het South Beach-dieet ervoor dat je overtollige kilo’s kwijtraakt en niet meer terugvindt en dat de kans op hart- en vaatziekten vermindert. Dat het South Beach-dieet meer een levenswijze is dan een dieet merk je onder andere aan het feit dat je mag eten tot je verzadigd bent.

Wat leer je van het South Beach-dieetboek?
In het South Beach-dieet boek staat beschreven welke voedingsmiddelen een lage glycemische index hebben en dus geschikt zijn om te eten. Zo leer je in welke voedingsmiddelen weinig verzadigde vetten maar wel goede koolhydraten zitten en hoe je deze kunt inpassen in de drie fasen waar het South Beach-dieet uit bestaat.

Daarom koop je het South Beach-dieetboek
Snel afvallen met behulp van shakes en repen is absoluut niet gezond: jezelf een gezonde levensstijl aanleren is dat wel. Met het South Beach-dieetboek haal je een leidraad in huis die je helpt om te kiezen voor gezonde producten. Op den duur zul je zo gewend zijn aan je nieuwe eetgewoonten dat je het South Beach-dieetboek enkel nog als inspiratie gebruikt. Kortom, wil jij:

  • succesvol afvallen;
  • gezond afvallen;
  • een betere levensstijl;
  • en lekker eten?

 


Laatste update: 16/05/2012

Southbeachdieet.net